miércoles, 16 de marzo de 2011

Com fer bolquers de roba / Como hacer pañales de tela

El meu fill petit ha fet servir bolquers de roba, m'hagués agradat descobrir aquest món una mica més aviat, però bé, val més tard que mai que diuen :D . Quant vaig començar vaig voler fer-los jo mateixa, i a base de moltes proves i buscant els materials correctes vaig a arribar a fer un bolquer que m'encantava. Després algunes amigues em van animar a fer-ne per elles, i mica a mica vaig muntar la botiga on-line de petitesglories.com on podeu trobar bolquers i portanadons ergonòmics fets artesanalment. Al blog de criatures me posat un tutorial que he fet jo mateixa i que explico com fer un bolquer de roba. Es exclusivament per ús personal. Us deixo el vídeo.

Mi hijo pequeño ha utilizado pañales de tela, me hubiera gustado descubrir este mundo un poco antes, pero bueno, más vale tarde que nunca que dicen :D . Quando empecé quise hacerlos yo misma, y a base de muchas pruebas y buscando los materiales correctos llegué a hacer un pañal que me encantaba. Después algunas amigas me animaron a hacer algunos para ellas, y poco a poco monté la tienda on-line de petitesglories.com donde podéis encontrar pañales y portabebés ergonómicos hechos artesanalmente. En el blog de ​​criatures he puesto un tutorial que he hecho yo misma y que explico cómo hacer un pañal de tela. Es exclusivamente para uso personal. Os dejo el vídeo.




martes, 1 de marzo de 2011

"Tiana i el gripau" :P , Tiana y el sapo

Us vull ensenyar una nova mostra de brodats que he anat fent. Una samarreta de la Tiana que gràcies al superpicatge que em va regalar la meva amiga Mayte vaig brodar dues samarretes, una per la meva filla (l'altre filla ja me'n reclama una altre també... ja li farem a l'estiu) i una altre per la filla d'una amiga, les dos nenes amb la Tiana es diuen casualment igual :D .

Os quiero enseñar una nueva muestra de bordados que he ido haciendo. Unacamiseta de la Tiana que gracias al superpicaje que me regaló mi amiga Mayte bordé dos camisetas, una para mi hija (el otro hija ya me reclama otratambién ... ya le haremos en verano ) y otra por la hija de una amiga, las dosniñas con la Tiana se llaman casualmente igual: D.





En aquesta foto la meva filla porta la samarreta de la tiana i els pantalons texans amb el seu nom i amb pedretes brillants enganxades.

En esta foto mi hija lleva la camiseta de la cristiana y los pantalones vaqueroscon su nombre y con piedrecitas brillantes pegadas.

Dos fotos del detall dels pantalons.
Dos fotos con detalle de los pantalones.


Detall de la Tiana.

Una altre Tiana per una altre Clàudia :D
Otra Tiana por otra Clàudia :D