lunes, 23 de abril de 2012

Mic, super 3


Mac, mec, mic, toca't el melic!!! doncs aquí teniu en Mic, el divertit nino del Club super 3, quant vaig veure aquests conjunts taronges vaig tenir clar que hi posaria un Mic, a més la destinatària li encanta en Mic i a la mare també! :-), espero que vingui el bon temps i poder veure'l posat!
El picatge l'he fet tot jo, i el brodat també es clar ;-).


Mac, mec, mic, toca't el melic! (esta frase es en catalan porque es un personaje del Club super3, y traducida es "mac, mec, mic, tocate el ombligo" ) pues aquí tenéis en Mic, el divertido muñeco del Club super 3, en cuanto vi estos conjuntos naranjas tuve claro que pondría un Mic, además la destinataria le encanta en Mic ya la madre también! :-), Espero que venga el buen tiempo y poder verlo puesto!
El picaje lo he hecho todo yo, y el bordado también claro;-).










lunes, 16 de abril de 2012

Ponxo personalitzat /poncho personalizado

Aquest ponxo ha anat cap a en Jofre, que celebrava el seu primer any! :-) un nen guapiiiisim amb uns pares fantàstics! Hi he fet uns extraterrestres molt divertits, un de petit amb el nom del nen al davant i un altre mes gran a la part del darrere, el ponxo va molt bé per aquesta edat ja que queden ben tapats i no cau, perfecte tant per la banyera com per la platja! :-)


Este poncho ha sido para Jofre, que celebraba su primer año! :-) Un niño guapiiiisimo con unos padres fantásticos! He hecho unos extraterrestres muy divertidos, uno pequeño con el nombre del niño delante y otro más grande en la parte de atras, el poncho va muy bien para esta edad ya que quedan bien tapados y no se cae, perfecto tanto para la bañera como para la playa! :-)