miércoles, 8 de abril de 2009

Vestit de nena verd i aplicacions de fruites.

Aquest vestit es molt semblant amb el vermell que ja us vaig ensenyar. Aquest però, evidentment es personalitzat per la seva propiatària, la meva filla de 3 anys, ella hi va voler una maduixa i una poma amb un cuc!, i sobretot amb una fulla!, o sigui que aquí està el resultat, espero que us agradi. També hi ha una petita diferencia amb el vermell, aquest va cordat amb botons.

Este vestido es muy parecido al rojo que ya os enseñé. Pero este, evidentemente esta personalizado por su propietaria, mi hija de 3 años, ella quería una fresa y una manzana con un gusano! y sobretodo con una hoja!, o sea que aquí está el resultado, espero que os guste. También hay una pequeña diferencia con el rojo y es que este está atado con botones.








7 comentarios:

  1. OooOOooohhh que bonic!!!
    El color m'encanta i les aplicacions són molt xules també!!!!!
    Com m'agradaria saber cosir... :-(((
    Petonets

    (he descobert que amb el Mozila no puc deixar-te comentaris i en canvi amb l'Explorer sí... misteris d'intenné...)

    ResponderEliminar
  2. Gloria, seguro que la niña está encantada pues el vestido es precioso. ahhh..que gracia la manzana y con gusano y todo.....

    ResponderEliminar
  3. ¡¡Me encanta el verde, es un color muy alegre! ¡Seguro que está guapísima!

    ResponderEliminar
  4. Qué hermoso vestido para lucirlo en esta primavera.. tu hija estará más que contenta con él, te felicito!
    Un beso desde Argentina♥

    ResponderEliminar
  5. quin bestit més mono! t'ha quedat genial!

    ResponderEliminar
  6. Per cert,
    saps que em vaig animar a fer-li un vestidet a la Clàudia? A veure, ha quedat bé, però té una de fallos...hehehe... però n'estic ben orgullosa! Jo que gairebé no sé cosir un botó!!! Quan el pengi al blog ja t'avisaré i em dones la teva opinió de mestra!!!
    petooons

    ResponderEliminar
  7. Hola Glòria,

    En aquesta ocasió, el patró de les gorres no l'he fet jo, sinó que el va treure la meva professora de patronatge. De fet, va veure una gorra com aquesta que la portava una noia pel carrer i en va treure el patró i després ens el va oferir a les noies, així que et puc dir que no sóc l'única que va per Barcelona tan panxa amb aquesta gorra. De totes maneres és molt senzilla, es tracta simplement de 8 rombos que per un cantó acaben en pico i per l'altra no arriben a acabar i una visera. De totes maneres, m'agradaria millorar el patró i intentaré en els propers dies fer-ne un que no siguin rombos, sinó el·lipses, crec que quedarà inclús millor.

    Una abraçà,

    ResponderEliminar