jueves, 8 de octubre de 2009

Mei tai

Desprès de tenir una molt bona experiència amb uns portabebés viatgers que va fer viatjar una amiga (clikeu aquí), doncs em vaig decidir a cosir el meu propi mei tai, amb unes tires amples per així disminuir la pressió, com es el cas del mei tai de la marca Chinado, tot i que vaig canviar alguna coseta per fer-lo mes "propi".És reversible. És molt còmode i fàcil de col·locar, a més es la posició ideal per la criatura, la posició correcte de l'esquena i les cames.

Después de tener una muy buena experiencia con unos portabebés viajeros que hizo viajar una amiga (clika aqui), pues me decidí a coser mi propio mei tai, con unas tiras anchas para disminuir la presión, como es el caso del mei tai de la marca Chinado, aunque cambie alguna cosita para hacer-lo mas "propio". Es reversible. Es muy cómodo y fácil de colocar, además es la posición ideal para el bebé, la posición correcta de la espalda y las piernas.


2 comentarios:

  1. Es preciós Gloria!! M'encanta!! I reversible per a anar canviant de modelet!! Quin tipus de tela has utilitzat a les tires?

    B7s!

    ResponderEliminar
  2. Hola, t'ha arrivat la contestacio?, he fet servir tela de loneta de coto 100%

    ResponderEliminar