sábado, 31 de octubre de 2009

Davantal castanyera / Delantal castañera

Feliç castanyada a tots!!!, a mi m'agrada celebrar la castanyada, ja que es una tradició d'aqui i no m'agradaria perdre-la. Ahir al cole del meu nen petit van fer un primer concurs de davantals (per grans), però la llàstima es que es va decidir molt a ultima hora i amb una horeta vaig fer aquest davantal.(L'any que bé m'hi esforçaré més;D)

Feliz castañada a todos!!!, a mi me gusta celebrar la castañada, ya que es una tradición de aquí y no me gustaría perder-la. Ayer al cole de mi niño pequeño hicieron el primer concurso de delantales (para mayores), pero la lastima es que se decidió a ultima hora y en una horita hice este delantal. (El año que viene me lo curraré mas ;D)

jueves, 8 de octubre de 2009

Mei tai

Desprès de tenir una molt bona experiència amb uns portabebés viatgers que va fer viatjar una amiga (clikeu aquí), doncs em vaig decidir a cosir el meu propi mei tai, amb unes tires amples per així disminuir la pressió, com es el cas del mei tai de la marca Chinado, tot i que vaig canviar alguna coseta per fer-lo mes "propi".És reversible. És molt còmode i fàcil de col·locar, a més es la posició ideal per la criatura, la posició correcte de l'esquena i les cames.

Después de tener una muy buena experiencia con unos portabebés viajeros que hizo viajar una amiga (clika aqui), pues me decidí a coser mi propio mei tai, con unas tiras anchas para disminuir la presión, como es el caso del mei tai de la marca Chinado, aunque cambie alguna cosita para hacer-lo mas "propio". Es reversible. Es muy cómodo y fácil de colocar, además es la posición ideal para el bebé, la posición correcta de la espalda y las piernas.


jueves, 1 de octubre de 2009

Vestit de festa per embarassada /Vestido de fiesta para embarazada

Aquest és un vestit de festa per embarassada. Té la tela arrugada sota el pit, per tal de donar amplada per la panxa. La part del pit està confeccionada fent uns plecs a mà, i una tira agafada al coll. Unes pedres donen un toc especial al vestit.

Este es un vestido de fiesta para embarazada. Tiene la tela fruncida debajo del pecho, para dar amplitud para la barriga. La parte del pecho está confeccionada haciendo unos pliegues a mano, y una tira cogida al cuello. Unas bonitas piedras, dan un toque especial al vestido.