martes, 1 de junio de 2010

Samarretes personalitzades /camisetas personalizadas

Us vull ensenyar dues samarretes personalitzades. Són un regal, i vaig haver de investigar quins eren els seus personatges preferits sense que se'n dones compte la seva mare, i d'aquesta manera vaig fer en Bob esponja preferit per l'Anna i la estimadíssima kiti per l'Alba. Les lletres les he fet amb lletra de "pal" per l'Anna perquè es la que està aprenent, i com que l'Alba es més gran la he fet amb lletra "lligada" :D.

Os quiero enseñar dos camisetas personalizadas. Son un regalo, y tuve que investigar cuáles eran sus personajes favoritos sin que se diera cuenta su madre, y de esta manera hice Bob esponja el preferido para Anna y la queridísima Kiti para Alba. Las letras las he hecho con letra de "palo" para Anna porque es la que está aprendiendo, y como el Alba es mayor la he hecho con letra "ligada": D.


2 comentarios:

  1. quina xulada! Quina màquina de cosir tens? jo tinc una bernina i també puc brodar, però no tinc tots aquests gràfics tant i tant xulos!

    Esther

    ResponderEliminar
  2. Doncs sí, estic esperant a un Roger per a finals de juliol! Estic aquests dies a tope fent coses per a ell. Com veus, estic fent mantetes, però també bossetes i pitets...

    Una abraçada,

    Esther

    ResponderEliminar