miércoles, 11 de mayo de 2011

Sorteig mei tai personalitzat /Sorteo mei tai personalizado

Bé, vaig fer una enquesta al facebook de petitesglories, i ha sortit guanyador el mei tai personalitzat. Ara començarem el sorteig, per poder participar:
1- heu de ser "fans" o clikar "m'agrada" de la pagina del facebook de petitesglories, allà deixar un missatge al mur. Jo us aniré adjudicant un número a cada una.
2-Teniu la opció d'aconseguir més números, si teniu un blog publicant i deixant un enllaç de la pagina del facebook i/o la pagina web. Explicant les condicions que aquí explico. M'heu d'avisar i deixar-me l'enllaç del vostre blog amb l'entrada, així tindreu dos números extres per entrar al sorteig.
3-Un numero extra també per si ho publiques en el teu mur de facebook.

4-L'últim dia per apuntar-vos es el dia 26 de Maig 2011, el dia següent sortirà publicat el guanyador/a.

Bueno, hice una encuesta en facebook de petitesglories, y ha salido ganador el mei tai personalizado. Ahora empezaremos el sorteo, para poder participar:
1 - debes ser "fans" o clikar "me gusta" de la pagina del facebook de petitesglories, allí dejar un mensaje en el muro. Yo os iré adjudicando un número a cada una.
2-Tienes la opción de conseguir más números, si teneis un blog publicando y dejando un enlace de la pagina del facebook y / o la página web. Explicando las condiciones que aquí explico. Me teneis que avisar y dejarme el enlace de vuestro blog con la entrada, así tendreis dos números extras para entrar en el sorteo.
3-Un numero mas extra si lo publicas en el muro de tu facebook.
4- El último dia para apuntaros es el dia 26 de Mayo de 2011, el dia siguiente saldrá publicado el ganador/a.No hay comentarios:

Publicar un comentario