viernes, 8 de febrero de 2013

9.....


Fa poc va ser l'aniversari de la meva filla gran, 9 anys ja... si ho dic amb veu alta fa por i tot jeje...realment es fantàstic passar 9 anys al costat d'una personeta que t'ensenya tant i tant... perquè si, els fills ens ensenyen molt i ens donen una lliçó en aquesta vida, son uns mestres per nosaltres!. I res... a anar sumant anys i aprendre molt més d'aquesta experiència que ens dona la vida!
Bé, doncs l'hi vaig fer alguna coseta, segur que no penseu de que....ejem...siii.... de les monster!! mare de deu senyor.. això va durant temps.. ja l'any passat va ser un xandall i aquest any continua la mania monster high, o sigui que aquest any l'hi he fet un conjunt d'arrecades i anell, que si, li va encantar!!! , després vam aprofitar per comprar una motxilla nova i "tunejarla" i posar-hi una calavera gran i a la butxaca el logo de les monster amb el seu nom personalitzat, el logo de la butxaca el vaig fer tipus "parxe" i després cosit a la butxaca, ja que no m'anava bé per brodar directament a la maquina.
I després també uns pantalons, nooo, aquests no son de les monster! jaja.. son uns pantalons sarouel, o el que significa el mateix, uns pantalons "cagats" jeje, a ella li encanten aquest tipus de pantalons, i en un moment els vaig tenir apunt.
Hace poco fue el cumpleaños de mi hija mayor, 9 años ya ... si lo digo con voz alta da miedo y todo jeje ... realmente es fantástico pasar 9 años junto a una personita que te enseña tanto y tanto ... porque si, los hijos nos enseñan mucho y nos dan una lección en esta vida, son unos maestros para nosotros!. Y nada ... ir sumando años y aprender mucho más de esta experiencia que nos da la vida!
Bueno, pues le hice alguna cosita, seguro que no pensáis de que .... ejem ... siii .... de las monster! madre mia .. esto va durando tiempo .. ya el año pasado fue un chándal y este año continúa la manía monster high, o sea que este año le he hecho un conjunto de pendientes y anillo, que si, le encantó! , Luego aprovechamos para comprar una mochila nueva y "tunearla" y poner una calavera grande, y en el bolsillo el logo de las monster con su nombre personalizado, el logo del bolsillo lo hice tipo "parche" y luego cosido a el bolsillo, ya que no me iba bien para bordar directamente a la máquina.
Y luego también unos pantalones, nooo, éstos no son de las monster! jaja .. son unos pantalones sarouel, o lo que significa lo mismo, unos pantalones "cagados" jeje, a ella le encantan este tipo de pantalones, y en un momento los tuve apunto.No hay comentarios:

Publicar un comentario