jueves, 8 de septiembre de 2011

Vestit de núvia / Vestido novia


Com que fa un temps que no publico avui us faré una entrada amb forces cosetes, un vestit de núvia, amb plecs a un lateral i brillants a sota el pit. A sota porta can can perquè la part de baix s'aguanti bé, i amb una jaqueta de encaje. 
He fet també un coixí pels anells de conjunt amb les teles del vestit i el voltant amb la tela de la jaqueta. He brodat tres cors, perquè aquesta noia té una nena petita, i els cors simbolitzen l'home, la dona i la nena :-) .
Després també he fet el vestit de la nena, una nena preciosa!!! El vestit es amb vol, i amb un llaç. La tela es de conjunt amb el vestit de la núvia/mama :-). Espero que us agradin totes aquestes fotos.
I aprofito per desitjar moltes felicitats als nuvis, i que sigui el  principi de moooooolt de temps de felicitat!
Como hace un tiempo que no publico hoy os haré una entrada con bastantes cositasun vestido de noviacon pliegues en un lateral y brillantes bajo el pechoDebajo lleva can can para que la parte de abajo aguante bieny con una chaqueta de encaje.
He hecho también una almohada por los anillos de conjunto con las telas del vestido y los alrededores con la tela de la chaquetaHe bordado tres corazonesporque esta chica tieneuna niña pequeñay los corazones simbolizan el hombrela mujer y la niña :-).
Después también he hecho el vestido de la niñauna niña preciosaEl vestido es con vuelo,  con un lazoLa tela es de conjunto con el vestido de la novia / mamá :-)Espero que os gusten todas estas fotos.
Y aprovecho para desear muchas felicidades a los noviosy que sea el principio de muuuuucho tiempo de felicidad!


1 comentario:

  1. Que bonito! Me encanta el vestido de la novia!!Es super sencillo pero a la vez impresionante!

    ResponderEliminar